'Tottenham en recordaankoop drijven één jaar na 60 miljoen-deal al af van elkaar'

'Tottenham en recordaankoop drijven één jaar na 60 miljoen-deal al af van elkaar'

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 08:45di 07-07-2020 om 08:45

Tanguy Ndombele groeide afgelopen zomer uit tot recordaankoop van Tottenham Hotspur, maar het huwelijk tussen beide partijen is vooralsnog allesbehalve gelukkig gebleken. Volgens L'Équipe heeft de 23-jarige controleur besloten om na één seizoen alweer te verkassen.

De huidige nummer 8 van de Premier League betaalde afgelopen zomer zestig miljoen euro aan Olympique Lyon, maar Ndombele is geen onbetwiste basisspeler geworden. Manager José Mourinho wees hem zelfs al eens publiekelijk terecht. Tijdens de lockdownperiode stond de Portugees zelfs voor de deur van de stomverbaasde middenvelder, die 'getrakteerd' werd op een individuele training in een nabijgelegen park.

Volgens L'Équipe hebben er inmiddels gesprekken plaatsgevonden tussen de clubleiding en het kamp-Ndombele: Spurs heeft nog altijd goede hoop dat de Fransman zijn transfersom alsnog waar kan maken, maar de speler zelf zou al bezig zijn met een vertrek. De toonaangevende sportkrant meldt dat de zaakwaarnemers van Ndombele al geflirt hebben met FC Barcelona en Paris-Saint Germain: ook PSG-trainer Thomas Tuchel zou een transfer zien zitten, maar de clubleiding wacht nog even af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws