‘David wil naar Bundesliga, KAA Gent luistert naar centen en mikt op andere optie’

‘David wil naar Bundesliga, KAA Gent luistert naar centen en mikt op andere optie’

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 07:33di 07-07-2020 om 07:33

Jonathan David zou zelf naar de Duitse Bundesliga willen, maar volgens Het Laatste Nieuws mikt KAA Gent nu op Lille OSC. De Franse club is tot nu toe het meeste bereid om de vraagprijs van 30 tot 35 miljoen euro op tafel te leggen.

De droomcompetitie van David is de Bundesliga en aan interesse is er geen gebrek. Bayern München, Mönchengladbach, Leverkusen en Dortmund worden genoemd. Ook buiten Duitsland staan de clubs in de rij: Porto, Lyon, Inter en AC Milan. Die clubs hebben allemaal echter nog geen ‘correct’ bod uitgebracht.

‘Althans niet met een bod dat in de buurt komt van de naar verluidt beoogde 30 à 35 miljoen euro. David wil naar Duitsland, maar AA Gent wil de jackpot’, klinkt het. Lille daarentegen krijgt straks een slordige 80 miljoen euro te vangen met de transfer van Victor Osimhen is naar verluidt wél bereid om de vraagprijs op tafel te leggen.

30 miljoen euro blijft de minimum bij de Buffalo’s. David heeft echter andere plannen. ‘Ruzie is een groot woord, maar Kamp David wordt er wat ongemakkelijk van. De Noord-Franse club draagt allesbehalve de voorkeur weg van de Canadees en zijn entourage, alleen is het KAA Gent om de centen te doen.’

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Lille een goede stap voor David?

(533 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws