Thelin wil definitief naar Malmö:  Het is duidelijk dat ik het hier leuk vind

Thelin wil definitief naar Malmö: "Het is duidelijk dat ik het hier leuk vind"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 21:34ma 06-07-2020 om 21:34

Isaac Kiese Thelin trok eind januari de deur bij RSC Anderlecht achter zich dicht. De Zweedse aanvaller keerde terug naar zijn thuisland en ging op huurbasis aan de slag bij FF Malmö. Club en speler hebben echter interesse in een definitieve deal. "Het is duidelijk dat ik het hier leuk vind", liet Thelin weten in de Zweedse pers.

Door de coronacrisis speelde huurling van paars-wit nog maar drie officiële matchen (één goal, één assist), maar toch is de liefde groot tussen Malmö en Thelin. De Zweedse club zou interesse hebben in een definitieve overstap en Thelin lijkt daar wel oren naar te hebben. 

"Ik ben ondertussen zoveel verhuisd dat ik het gewoon ben, maar het is goed geweest", vertelde de spits in een gesprek met Expressen. "Ik geniet nu van de club en mijn ploegmaats. Het is geweldig om weer in Zweden te zijn, waar ik weet hoe alles werkt. Maar ik ben niet naar hier gekomen om gelukkig te zijn. Dat ben ik altijd al geweest. Ik ben gekomen om te spelen en mijn werk te doen."

Anderlecht kan dus eventueel nog een transfersom incasseren bij een definitieve transfer van Thelin. "Ja, maar dat hangt ook af van de clubs. En ik moet bekijken welke andere opties ik heb. Het is wel duidelijk dat ik het hier leuk vind. Je mag nooit nooit zeggen, maar we zullen zien wat de toekomst brengt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws