'Milan heeft trainer voor volgend seizoen binnen en neemt afscheid van clubicoon'

'Milan heeft trainer voor volgend seizoen binnen en neemt afscheid van clubicoon'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 19:44ma 06-07-2020 om 19:44

In Italië weet men het zeker: Ralf Rangnick wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van AC Milan. De Duitse oefenmeester krijgt in Milaan niet alleen zeggenschap als trainer, maar gaat zich ook met het technische beleid bemoeien.

De naam van Rangnick zingt al langer rond in Italië, maar verschillende media waaronder Sky Italia berichtten maandag over de komst van de trainer komend seizoen. Rangnick krijgt niet alleen taken als trainer, maar gaat zich ook met het de scouting en het transferbeleid bezighouden in het San Siro. Ook krijgt de Duitser de controle over de medische afdeling van de club.

Binnen de club is de komst van Rangnick al besproken, zo weet Sky. CEO Ivan Gazidis heeft technisch directeur Paolo Maldini al op de hoogte gesteld van de naderende komst van Rangnick. Aangezien Milan clubicoon Maldini niet op straat wil zetten, hebben ze hem een rol als ambassadeur van de club aangeboden, maar er wordt verwacht dat de voormalig verdediger niet op het aanbod ingaat. Hij liet zich in het verleden al negatief uit over Rangnick en lijkt het niet te zien zitten om met hem samen te werken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws