KV Mechelen won transferstrijd: “Meerdere ploegen klopten aan”

KV Mechelen won transferstrijd: “Meerdere ploegen klopten aan”

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 18:30ma 06-07-2020 om 18:30

KV Mechelen is momenteel op stage in Tubeke. In het nationale oefencentrum is Gaëtan Coucke een nieuw gezicht op de trainingen van Malinwa. De doelman kwam over van Genk en voelt zich bij Mechelen al op zijn gemak.

Coucke leek bij KRC Genk geen toekomst meer te hebben en koos voor een nieuw avontuur. "Ik ben heel blij om hier te zijn. Voor mij is het mijn eerste echte transfer, maar ik ben hier goed opgevangen. Ik voelde me meteen op mijn gemak", vertelt Coucke aan Sporza.

De jonge doelman had naar eigen nog andere opties. "Er waren nog ploegen die interesse toonden, maar zodra KV Mechelen kwam aankloppen, was het voor mij duidelijk dat ik naar hier wilde. We hebben al goed getraind en de stage is fijn. Ik voel me hier echt goed."

Top zes met Mechelen
Toen de competitie werd stilgelegd had KV Mechelen om Play-Off 1 te halen haar lot nog in eigen handen. Volgens Couke kan Mechelen straks weer bij de beste zes van het land behoren. "'Ik wil hier op alle vlakken progressie maken en nog regelmatiger worden. Het kan voor KV Mechelen opnieuw een mooi seizoen worden. Als we goed van start gaan, kunnen we weer meestrijden voor de top zes", stelt Coucke.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Haalt KV Mechelen aankomend seizoen Play-Off 1?

(156 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws