OFFICIEEL: Toptalent tekent contract bij Liverpool: Dit is geweldig nieuws

OFFICIEEL: Toptalent tekent contract bij Liverpool: "Dit is geweldig nieuws"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 17:25ma 06-07-2020 om 17:25

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 17:27ma 06-07-2020 om 17:27

Toptalent Harvey Elliott heeft zijn eerste contract getekend bij Liverpool. Manager Jürgen Klopp noemt het 'geweldig nieuws'.

Elliott (17) maakte dit seizoen twee keer zijn opwachting in de Premier League, maar hij speelt voornamelijk in Liverpool O23. "Dit is geweldig nieuws, we zijn erg blij", zegt Klopp op de clubsite van Liverpool. "Harvey is een indrukwekkend talent. We kennen zijn kwaliteiten. We hebben hem kunnen zien in het eerste elftal en bij O23. Ik hou van zijn uitstraling en zijn enthousiasme en hij is heel dapper."

Elliott wordt gezien als een van de grootste talenten van Engeland. Hij kwam vorig jaar over van Fulham. Elliott had ook zomaar voor Real Madrid kunnen spelen, maar daar voelde hij niets voor. Captain Sergio Ramos moest hem overhalen om te komen, maar daar was de rechtsbuiten niet van onder de indruk. "Ik vind hem maar niets, door wat hij Mo Salah heeft aangedaan", zei Elliott volgens Engelse media.

Elliott doelde op de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool van 2018 waarin Ramos Salah blesseerde. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Een goede keuze van Elliot?

(78 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws