Saudische prins heeft plannen met Beerschot: “Enorm ambitieus en strategisch”

Saudische prins heeft plannen met Beerschot: “Enorm ambitieus en strategisch”

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 16:28ma 06-07-2020 om 16:28

Beerschot is deels in handen van de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad. Jan Van Winckel is de rechterhand bij Beerschot en laat zich tegenover Sporza uit over de plannen met de club.

Beerschot wacht momenteel nog de Algemene Vergadering van dinsdag af, maar denkt toekomstgericht op alle vlakken. "Hij is niet enigmatisch. Hij is enorm charismatisch, weegt niet op een club, maar denkt strategisch en is enorm ambitieus”, zegt Van Winckel.

"We hebben in Engeland Sheffield United overgenomen en na twee opeenvolgende promoties zijn we van de League 1 naar de Premier League opgeklommen, waar we nu bovenaan meedraaien. Dat doen we met lokale mensen. We hebben er heel weinig veranderd. Dat is typisch Abdullah: hij is zeer genereus."

Hetzelfde parcours als Sheffield afleggen is een doel. "We willen doorgaan naar 1A, want 1B is een gedrocht waar dringend van moet worden afgestapt. Het is niet levensvatbaar. Maar mochten we in 1B blijven, dan blijven we ook daar rustig werken”, aldus Van Winckel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws