OFFICIEEL: Manchester United pakt door: 'Belangrijk voor ons middenveld'

OFFICIEEL: Manchester United pakt door: 'Belangrijk voor ons middenveld'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 13:00ma 06-07-2020 om 13:00

Manchester United heeft het contract van Nemanja Matic (31) verlengd. De Servische middenvelder van The Red Devils, die in 2017 van Chelsea overkwam en al 114 wedstrijden speelde voor United, ligt nu tot medio 2023 vast op Old Trafford.

United verloor al sinds eind januari niet meer en bleef sindsdien zestien officiële wedstrijden ongeslagen. Dat is mede te danken aan het goed functionerende middenveld van trainer Ole Gunnar Solskjaer, die Matic onderdeel heeft gemaakt van dat middenveld. De Serviër is dus blij dat hij tot 2023 heeft mogen bijtekenen op Old Trafford. "Het is mooi dat ik onderdeel mag blijven uitmaken van dit veelbelovende team", laat hij weten op de website van United.

"We hebben een goede balans tussen ervaring en talent in de selectie en we kunnen het allemaal goed met elkaar vinden", gaat de 31-jarige Matic verder. "We doen het nu heel goed en dit is een belangrijk moment in het seizoen, waar we kunnen bepalen hoe hoog we gaan eindigen. We willen onze geweldige supporters trots maken."

Ook Solskjaer, die ex-Vitessenaar Matic de laatste weken het vertrouwen geeft, is blij met het bijtekenen van de ervaren middenvelder. "Ik weet dat zijn ervaring, professionaliteit en leiderschap zeer waardevol zal zijn voor deze jonge en talenvolle groep. De kwaliteiten van Nemanja zijn belangrijk voor ons middenveld en hij is nog steeds heel ambitieus om onze doelen te bereiken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws