'Stewards moeten in actie schieten bij oefenwedstrijd van Club Brugge'

'Stewards moeten in actie schieten bij oefenwedstrijd van Club Brugge'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 11:45ma 06-07-2020 om 11:45

Club Brugge won afgelopen week zijn eerste oefenpartij van het seizoen. Het werd 4-1 tegen Oud-Heverlee Leuven. Het ging om een gesloten oefenmatch, maar daar dachten enkele fans anders over.

Volgens Het Nieuwsblad zijn er toch nog supporters komen opdagen om de wedstrijd te zien, ook al werd die live uitgezonden via de sociale media. Gelukkig voor Club Brugge waren er liefst twaalf stewards ingezet om dat te verhinderen. De fans moesten dan ook snel de aftocht blazen. 

Door de coronamaatregelen worden de meeste oefenwedstrijden zonder fans gespeeld. Toch mag er al gespeeld worden voor een zeer beperkt publiek. KV Oostende speelde afgelopen weekend als eerste Belgische club mét fans. Voor de ogen van 300 fans blikte het Varsenare in met 0-7.

Bij Club is er nog een kans dat de oefenmatch van 25 juli tegen Lille met publiek wordt gespeeld. Dat is echter niet zeker. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws