Bornauw (ex-Anderlecht) sluit seizoen af: Ik moet nog veel bijleren

Bornauw (ex-Anderlecht) sluit seizoen af: "Ik moet nog veel bijleren"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 11:15ma 06-07-2020 om 11:15

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 11:15ma 06-07-2020 om 11:15

Sebastiaan Bornauw heeft zijn eerste seizoen in de Bundesliga achter de rug. Hij veroverde meteen een basisplek bij FC Keulen en eindigde op de veertiende plaats. De ex-speler van Anderlecht mag spreken van een geslaagd seizoen.

"Ik moet nog veel bijleren, maar ik ben wel tevreden", vertelt Bornauw bij Sporza. "Je zag op sommige momenten dat het sneller gaat, maar mijn seizoen was goed en ik hoop volgend jaar te groeien."

Bornauw weet wat zijn werkpunten zijn. "Ik moet nog vooruitgang boeken in het maken van keuzes. De toppers hebben hun keuze vaak al gemaakt nog voor een actie begint. In een fractie van een seconde kan je soms een betere beslissing nemen."

Bornauw maakte dit seizoen liefst zes goals en speelden zich meteen in de harten van de fans. "Ik voel me thuis in de Bundesliga en bij deze club. Mijn eerste match hier was een kippenvelmoment, meteen thuis tegen Dortmund. Als je dan voor het eerst uit de spelerstunnel stapt, is dat toch speciaal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Verdient Bornauw een kans bij de Rode Duivels?

(224 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws