Drommel (23) wordt gelinkt aan Club Brugge: Natuurlijk niet verkeerd

Drommel (23) wordt gelinkt aan Club Brugge: "Natuurlijk niet verkeerd"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 10:47ma 06-07-2020 om 10:47

Joël Drommel staat open voor een vertrek bij FC Twente. De 23-jarige doelman, die gelinkt wordt aan Club Brugge en een reeks Duitse clubs, is klaar voor de stap naar het buitenland.

De Bundesliga, waar Hertha BSC, Union Berlin, FC Augsburg en VfB Stuttgart geïnteresseerd zijn, vindt hij een interessante optie. "Dat vind ik echt een heel mooie competitie, ja", zegt Drommel in gesprek met het Noordhollands Dagblad. "Ik keep nu al praktisch in Duitsland, Enschede ligt tegen de grens, haha. En de Champions League is natuurlijk ook niet verkeerd", doelt hij op de interesse van Club Brugge.

Drommel heeft er nu vijf seizoenen opzitten bij FC Twente en is 'toe aan de volgende stap'. Hij heeft in Enschede nog een contract tot medio 2021 met een optie op nog een jaar. "Het is ook niet zo dat het een straf is als ik hier nog een jaar blijf, zeker niet. Ik heb nog niet met de clubleiding gesproken. Ik lees dat ze me graag willen behouden, maar bij het juiste bod ook bereid zijn me te laten gaan", aldus Drommel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws