Oulare zoekt doorbraak bij Standard: Wij moeten het verschil maken

Oulare zoekt doorbraak bij Standard: "Wij moeten het verschil maken"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 10:45ma 06-07-2020 om 10:45

Standard won afgelopen weekend een oefenmatch van KV Kortrijk met 3-2. Obbi Oulare speelt 45 minuten mee en gaf een assist. Voor die boomlange spits moet dit het seizoen van de waarheid worden. 

Coach Philippe Montanier legt er flink de pees op, geeft Oulare aan bij RTBF"Van bij het begin van de voorbereiding hebben we hard gewerkt, gelopen, veel aan sport gedaan... en niet alleen voetbal. Het zal een hardere voorbereidingen worden dan gewoonlijk, ook omdat ze langer gaat duren."

Oulare is alvast positief over de nieuwe coach. "Mijn indruk is goed, hij wil voetballen. De basis van onze oude trainer is er nog, maar zoals elke coach gaat hij zijn eigen toets toevoegen. De balcirculatie is al goed, vooral tussen de offensieve spelers en het middenveld. Er zijn wel nog veel dingen die beter kunnen."

De spelersgroep lijkt op koers te liggen voor komend seizoen. "Heel de groep is erg tevreden. Ik ken de coach wel, van zijn periodes bij Rennes en Real Sociedad. Als je ziet wat hij deed bij die clubs en waar de spelers die hij trainde nu speelde, dan heeft de club er goed aan gedaan om hem te halen. Maar nu is het aan ons om te werken en het verschil te maken op het terrein."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Breekt Oulare dit seizoen door?

(131 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws