KV Oostende-supporters krijgen primeur: We zetten hoog in op fan experience

KV Oostende-supporters krijgen primeur: "We zetten hoog in op fan experience"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 09:45ma 06-07-2020 om 09:45

De supporters van KV Oostende kregen de primeur om voor het eerst sinds maart weer een wedstrijd te mogen bijwonen. Zo’n 300 fans tekenden present om het veld van provincialer Varsenare. Het Nieuwsblad zag dat alles vlekkeloos verliep volgens de regels.

Bart Delacroix uit Lille en zijn vier kompanen zijn vrienden waren enkele van de gelukkigen die er mochten bij zijn. "Ik was het kotsbeu om op tv naar doodse matchen te kijken met lege tribunes en een geluidsband die niet correspondeert met wat er op het veld gebeurt. Zo artificieel. Wij kunnen eindelijk het gras weer ruiken. Dit is een oefenmatch van niemendal, maar het is tenminste live voetbal."

Alle fans werden wel verplicht om te blijven zitten, zélfs na een doelpunt. Ook de social distancing werd gerespecteerd. "We zetten hoog in op een safe and secure fan experience", zegt Joost Depreux, veiligheidsverantwoordelijke van KVO. "Als iedereen zich aan de regels houdt, is er geen probleem en op deze manier verdient Varsenare ook een centje aan zijn duel met een eersteklasser."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wil je ook op die manier het voetbal beleven?

(35 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws