'Anderlecht heeft plan klaar: nog vijf nieuwkomers verwacht deze zomer'

'Anderlecht heeft plan klaar: nog vijf nieuwkomers verwacht deze zomer'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 09:15ma 06-07-2020 om 09:15

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 09:23ma 06-07-2020 om 09:23

RSC Anderlecht is nog niet klaar op de transfermarkt. Ondanks het feit dat de Brusselaars slechts vijf miljoen euro willen uitgeven aan nieuwkomers, hoopt men toch nog een vijftal aanwinsten aan zich te binden deze zomer. Dat is althans wat La Capitale aangeeft.

Eerst en vooral moeten er twee centrale verdedigers vastgelegd worden. Derrick Luckassen wordt de eerste, want een akkoord tussen Anderlecht en PSV Eindhoven is nabij. Verder hoopt paars-wit om Philippe Sandler wat langer te huren van Manchester City, maar dat dossier is wat lastiger dan dat van Luckassen.

Ook wil Anderlecht een nieuwe linksachter vastleggen, eentje die de concurrentie moet aangaan met Kemar Lawrence. Voor die positie passeerden de namen van Gideon Mensah en Bogdan Mikhaylichenko al de revue, maar beide spelers genieten interesse van meerdere clubs, waardoor een transfer geen sinecure wordt.

Verder staat ook een nieuwe flankaanvaller op het verlanglijstje. Nacer Chadli (30) keerde terug naar AS Monaco, maar een verlengd verblijf bij Anderlecht lijkt er om financiële redenen niet in te zitten. Aangezien de Rode Duivel vorig seizoen belangrijk was in het Lotto Park, mikt paars-wit op een extra pion op die positie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Op welke plaats gaat Anderlecht dit seizoen eindigen?

De eerste
17%
De tweede
10%
De derde
21%
De vierde
18%
De vijfde
11%
De zesde
8%
Lager
13%
(1193 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws