Peeters bevestigt transfer naar Eupen: De kern bij Cercle is erg mager

Peeters bevestigt transfer naar Eupen: "De kern bij Cercle is erg mager"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 08:45ma 06-07-2020 om 08:45

Stef Peeters (27) verlaat Cercle Brugge voor KAS Eupen. De Limburger geeft aan dat de overgang relatief snel in kannen en kruiken was, zowel op clubniveau als persoonlijk. Cercle Brugge vangt circa 700.000 euro voor de linksvoetige middenvelder.

Peeters had al snel oren naar een transfer richting Eupen. "Ikzelf heb gewoon het voorstel van Eupen onder de loep genomen. Financieel en sportief zet ik een stap vooruit. De kern bij Cercle op dit moment is erg mager, vorige week was er zelfs nog geen trainer", zo vertelt de middenvelder in Het Belang van Limburg.

Momenteel schat Peeters de kern van Eupen hoger in dan die van Cercle Brugge. "Dus als je me vandaag pronostikeert dat Eupen tiende zal eindigen en Cercle zestiende, dan denk ik dat dat zeker kan. Omgekeerd: Cercle tiende en Eupen zestiende, dan zou ik erg verrast zijn. Want de kern in Eupen is een pak gebalanceerder en breder, nu al."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws