'Leko heeft genoeg gezien na Antwerp-stage: nog zeker drie transfers op til'

'Leko heeft genoeg gezien na Antwerp-stage: nog zeker drie transfers op til'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 08:15ma 06-07-2020 om 08:15

Royal Antwerp FC heeft er een zware stageweek opzitten, die overigens werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen de Duitse vijfdeklasser BW Lohne (1-0 winst). Onder meer Dieumerci Mbokani en Frank Boya waren van de partij, maar trainer Ivan Leko rekent wel nog op de nodige versterking.

Zo speelde Antwerp na rust met een volledig ander elftal, al merkte Leko dat de spoeling momenteel vrij dun is op sommige posities. Het is echter geen geheim dat men op de Bosuil nog enkele aanwinsten wil vastleggen onder leiding van Luciano D’Onofrio. Volgens Het Nieuwsblad zullen dat er nog een drie à viertal zijn.

Eerst en vooral mikt Antwerp op een nieuwe centrale verdediger, nadat Dino Arslanagic (KAA Gent) en Wesley Hoedt (einde huur, Southampton) vertrokken zijn. Verder kan het aanvallende compartiment nog wel een kwaliteitsinjectie gebruiken. Zo staan een flankaanvaller én een centrumspits met snelheid nog op het verlanglijstje.

Junior Edmilson is alvast in beeld op de Bosuil, maar Antwerp wordt daarbij beconcurreerd door Club Brugge. Het wordt echter niet makkelijk om de dribbelvaardige winger terug naar de Belgische competitie te halen, gezien de vraagprijs die Al-Duhail aan de dag legt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Eindigt Antwerp volgend seizoen in de top drie?

(563 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws