'Standard dreigt Vojvoda te verliezen, Moeskroen-speler in beeld ter opvolging'

'Standard dreigt Vojvoda te verliezen, Moeskroen-speler in beeld ter opvolging'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 07:45ma 06-07-2020 om 07:45

De eerste belangrijke vertrekker bij Standard zou wel eens Mergim Vojvoda kunnen worden. De 25-jarige rechtsachter geniet interesse uit de Serie A, maar ook vanuit Rusland is er belangstelling. Volgens Het Nieuwsblad is een transfer welgekomen voor de Rouches.

Standard wil namelijk het nodige geld in het laatje brengen en daarom is het geneigd om enkele basisspelers te laten vertrekken. De eerste kan Vojvoda worden, want met Atalanta en Torino azen er twee clubs uit de Serie A op de Kosovaar. Verder toont ook Spartak Moskou interesse, bovendien zijn de Russen kapitaalkrachtig.

Vojvoda kwam vorige zomer over van Royal Excel Moeskroen. Na één seizoen in Luik lijkt een nieuwe reeds transfer in de maak. Onder andere bij de nationale ploeg van Kosovo speelde hij zich in de kijker van bovengenoemde clubs. Indien Vojvoda vertrekt, dan is Alessandro Ciranni (Moeskroen) een kandidaat om hem op te volgen bij Standard.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou het vertrek van Vojvoda een gemis zijn voor Standard?

(152 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws