Spitsenprobleem bij Club Brugge opgelost door jonkie? Badji overtuigt tegen OHL

05-07-2020 20:25
20

Club Brugge kon zaterdag overtuigend met 4-1 winnen van Oud-Heverlee Leuven. Daarin kregen heel wat spelers een kans van Philippe Clement. Al kon niet iedereen overtuigen.

In de eerste helft stonden David Okereke en Michael Krmencik in de basis als spitsen. De doelpunten kwamen echter niet van hen. 'Vooral Krmencik wrong twee grote kansen de nek op en faalde in het samenspel met zijn collega’s', schrijft men bij Het Nieuwsblad. 'De zoektocht naar een scorende spits blijft prioritair voor Club.'

Die scorende spits heeft men misschien wel al gevonden in de vorm van Youssouph Badji. De jonge Senegalees kreeg zestig minuten speeltijd en wist daarin te overtuigen met een doelpunt. Dat konden er ook twee zijn, maar OHL-verdediger Pierre-Yves Ngawa schoof de bal voor zijn neus in eigen doel. Eén fan was alvast helemaal overtuigd en maakte ook een filmpje van zijn betere momenten tijdens de wedstrijd.

Badj Magic Skillz & Tricks 2020 HD from Nescio on Vimeo.