Anderlecht onderhandelt met Lechia Gdansk om overbodige speler

Anderlecht onderhandelt met Lechia Gdansk om overbodige speler

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 18:08zo 05-07-2020 om 18:08

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 19:44wo 12-08-2020 om 19:44

RSC Anderlecht zag met Ognjen Vranjes al één huurling terugkeren op training. Onder andere James Lawrence en Bubacarr Sanneh worden later nog op de training verwacht. Eén huurling keert mogelijk helemaal niet meer terug. Dat is Kenny Saief.

De Amerikaan wordt momenteel uitgeleend aan Lechia Gdansk, waar hij van Anderlecht het seizoen mocht afmaken. Er worden nog vier competitiewedstrijden gespeeld in Polen, maar als het van de Poolse club afhangt zal Saief helemaal niet meer vertrekken.

Coach Stokowiec hoopt Saief definitief te kunnen inlijven, al is de vraagprijs van een half miljoen euro nog iets te gortig voor de Poolse club. "Kenny wil blijven bij ons en ook wij willen hem houden. Alles hangt af van Anderlecht. Economische kwesties zijn belangrijk in dit dossier maar de zaak is aan het evolueren", klinkt het bij het Poolse Wyborcza.

Anderlecht zal Saief alvast met een stevig verlies moeten verkopen. In de zomer van 2018 werd hij na een half seizoen uitleenbeurt definitief overgenomen van KAA Gent. De Brusselaars betaalden toen rond de vier miljoen euro.

Update: Het Poolse Lechia Gdansk bevestigt dat het momenteel aan het onderhandelen is met RSC Anderlecht om Kenny Saief. ‘We bevestigen dat de gesprekken met Kenny Saief en Anderlecht aan de gang zijn en hopen dat de speler binnenkort de witte en groene kleuren zal dragen’, klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Anderlecht Saief voor die som laten gaan?

Ja
70%
Nee, hij is meer waard
30%
(401 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws