Mandzukic verlaat Edmilson en Qatar, en is meteen transfervrij

Mandzukic verlaat Edmilson en Qatar, en is meteen transfervrij

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 17:00zo 05-07-2020 om 17:00

Mario Mandzukic maakte vlak voor Kerstmis de overstap van Juventus naar Al-Duhail in Qatar, maar zijn avontuur in het Midden-Oosten is beperkt gebleven tot een half jaar. De 34-jarige spits uit Kroatië is per direct transfervrij.

Het doorlopende contract van Mandzukic is met onmiddellijke ingang en 'in wederzijds overleg' ontbonden, heeft zowel de speler als de club bekend gemaakt. Wat de reden hiervoor is, laten beide clubs in het midden.

Al-Duhail dankt de Kroaat voor zijn inspanningen voor de club, Manduzkic dankt zijn ex-werkgever voor de goede zorgen. 'Ik heb grote waardering voor de gastvrijheid die ik in Qatar heb mogen ervaren en voor het vertrouwen van de club. Ik wens iedereen hier het beste voor de toekomst', laat hij weten via Instagram.

Waar zijn sportieve toekomst ligt, zal nog moeten lijken. Voordat hij zijn geluk in Qatar ging beproeven, bouwde Mandzukic een meer dan verdienstelijk track record op in diverse grote Europese competities. Zo wist hij met Dinamo Zagreb, Bayern München én Juventus landskampioen te worden en won hij in 2013 de Champions League met Der Rekordmeister. In Qatar was hij onder andere ploeggenoot van Junior Edmilson.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws