'Everton heeft Argentijnse verdediger van Feyenoord in het vizier'

'Everton heeft Argentijnse verdediger van Feyenoord in het vizier'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 13:28zo 05-07-2020 om 13:28

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi staat op het verlanglijstje van heel wat buitenlandse ploegen. Na interesse uit Spanje en Italië ligt nu ook Premier League-club Everton op de loer. Dat meldt The Sunday Mirror.

Senesi maakte een jaar geleden de overstap van San Lorenzo naar Feyenoord en heeft zich - na een moeilijke start - in de kijker gespeeld bij een groot aantal clubs. Volgens de Engelse boulevardpers mengt nu ook Everton zich in de race om de Argentijnse verdediger.

Carlo Ancelotti, manager van The Toffees, zou technisch directeur Marcel Brands de opdracht hebben gegeven om de Everton-selectie deze zomer versterken met een centrale verdediger. John Stones (Manchester City) staat op de radar, maar Senesi geldt óók als kandidaat.

De vraagprijs van Feyenoord voor Senesi wordt geschat op een slordige twintig miljoen euro. Elf maanden geleden betaalden de Rotterdammers nog zeven miljoen voor hem. De laatste tijd werden Sevilla, Getafe, Atalanta Bergamo en Internazionale al met Senesi in verband gebracht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws