Dario van den Buijs na debuutmatch: Ik voel me meteen thuis in deze groep

Dario van den Buijs na debuutmatch: "Ik voel me meteen thuis in deze groep"

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 13:10zo 05-07-2020 om 13:10

Dario van den Buijs heeft zaterdag zijn eerste wedstrijd afgewerkt in het shirt van Beerschot (1-0 verlies tegen KAA Gent). Zijn transfer ging niet onopgemerkt voorbij. De verdediger kon rekenen op flink wat interesse, maar hij koos uiteindelijk voor Beerschot.

"Ik zat vroeger op de Topsportschool in Wilrijk en in mijn vriendenkring hebben altijd veel Beerschotfans gezeten. Zo werd ik zelf supporter. Toen de club destijds kampioen speelde in eerste provinciale heb ik zelfs nog mee het veld bestormd", vertelde van den Buijs tegenover Het Laatste Nieuws.

De verdediger mocht in z’n debuutmatch bij Beerschot als enige 90 minuten blijven staan. "Ik voel me meteen thuis in deze groep. Wanneer je je goed voelt, presteer je sowieso beter. Het is leuk om dichter bij vrienden en familie te zijn. Ook in Nederland ging het goed, maar het was tijd voor iets anders."

Een maand voor de competitiestart weten Beerschot  nog steeds niet of ze nu in 1A of 1B zullen spelen. “We gaan ervan uit dat we die match tegen OH Leuven zullen spelen. Het heeft geen zin om ons nu bezig te houden met wat er allemaal nog kan veranderen. Wij zorgen er gewoon voor dat we klaar zijn voor die finale", besloot van den Buijs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws