Genieten voor Mignolet en Vormer bij Club Brugge: Eindelijk weer een voetballer

Genieten voor Mignolet en Vormer bij Club Brugge: "Eindelijk weer een voetballer"

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 20:49za 04-07-2020 om 20:49

Club Brugge heeft zaterdag zijn eerste oefenpartij van het nieuwe seizoen afgewerkt. In eigen huis won het met 4-1 van Oud-Heverlee Leuven. Achteraf vooral lachende gezichten, bij onder andere Ruud Vormer en Simon Mignolet.

Voor Vormer was het al even geleden dat hij nog mocht voetballen. De Nederlander speelde tegen OHL een uur mee en scoorde bijna een knap doelpunt. "Ja heerlijk om terug te voetballen", reageert hij op de officiële kanalen van Club Brugge.

"Mijn laatste wedstrijd was tegen Charleroi, dus ik ben blij dat ik weer mag voetballen. Dat ik weer een voetballer ben", geeft de Nederlander aan. Hij had ook al een drukke dag achter de rug. "Het zijn nu lange trainingen, maar het is weer leuk om op het trainingsveld te staan en te genieten. Er komen nog veel leuke wedstrijden aan", aldus Vormer.

Ook Mignolet deed een uur mee. "Ik ben heel blij dat we weer konden voetballen", begint hij. "Het voelde ook goed om weer op het veld te staan, zeker als je met zo'n groot verschil kan winnen", klinkt het.

Voor Mignolet was het nochtans geen drukke avond. "Ik had een rustige wedstrijd, maar het voelt plezant om weer om op het veld te staan. Dat was al heel even geleden, dus ook voor mij voelde het goed", vertelt de doelman van Club Brugge.

Bij Club Brugge kregen in de tweede helft ook heel wat jonkies een kans van Philippe Clement. Verdiend, zo oordeelt Mignolet. "De jonkies tonen op training dat ze er klaar voor zijn. Ze kunnen enkel maar leren en beter worden door zulke wedstrijden te spelen", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws