Clement verkiest Cercle Brugge boven Europese topclubs: Juiste uitdaging

Clement verkiest Cercle Brugge boven Europese topclubs: "Juiste uitdaging"

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 12:15zo 05-07-2020 om 12:15

Met Paul Clement heeft Cercle Brugge een nieuwe coach in huis gehaald. De Engelsman heeft een indrukwekkend CV als assistent-trainer, maar koos uiteindelijk voor een job als T1 bij de Vereniging.

De voormalige assistent van Carlo Ancelotti was in het verleden onder andere actief voor Real Madrid, PSG en Bayern München. Nu gaat hij in België aan de slag, maar dan wel als hoofdtrainer.

"Er waren andere aanbiedingen, ook als assistent op hoog niveau, maar ik wil voortgaan als hoofdcoach en wachtte op de juiste uitdaging", vertelt Clement bij Sporza. "En die vind ik hier, met de ideeën die aanwezig zijn bij Cercle en de manier waarop deze club verder zal uitgebouwd worden samen met AS Monaco. Dit komt op het perfecte moment in mijn carrière", klinkt het.

Clement gaf echter ook meteen toe dat het aanpassen zal worden voor hem. Zo is hij niet echt vertrouwd met de Belgische competitie. "Maar ik zal daar zo snel mogelijk werk van maken. Dit is de 5e Europese competitie waarin ik aan de slag ga, ik ben dat dus gewoon", aldus Clement. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws