Ondanks verlies tegen Charleroi is er toch een lichtpunt bij Anderlecht

Ondanks verlies tegen Charleroi is er toch een lichtpunt bij Anderlecht

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 19:32za 04-07-2020 om 19:32

RSC Anderlecht is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen van Charleroi. Het verloor de oefenmatch tegen de nummer drie van vorig seizoen met het kleinste verschil. Toch was er één lichtpuntje bij Anderlecht: jonkie Kristian Arnstadt.

De amper zestienjarige Noor was de voorbije dagen al een opvallende figuur op de training van Anderlecht. Hij kon ook overtuigen en kreeg zaterdag van Vincent Kompany en Frank Vercauteren een kans tegen Charleroi.

De van nature centrale middenvelder werd geposteerd op de rechtsachter. Geen positie waar hij al vaak heeft gespeeld, maar volgens Het Nieuwsblad maakte de jonge tiener wel indruk tegen Charleroi. De kans lijkt dan ook groot dat hij de komende weken nog meer kansen zal krijgen in oefenpartijen.

Arnstadt werd vorig seizoen door Frank Arnesen naar België gehaald. Hij maakte ook al indruk bij de beloften, maar lijkt nu op de deur van de A-ploeg te kloppen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws