Zidane neemt sukkelende Hazard in bescherming: We nemen geen risico's

Zidane neemt sukkelende Hazard in bescherming: "We nemen geen risico's"

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 16:30za 04-07-2020 om 16:30

Het lijkt echt niet goed te gaan met Eden Hazard. De Rode Duivel paste zaterdagmiddag wederom voor een training na aanslepende klachten in de enkel. Ook Zenédine Zidane wil het liefst zo snel mogelijk kunnen rekenen op zijn dribbelaar.

De Franse coach benadrukt dat Hazard nog steeds sukkelt met kwaaltjes aan de rechterenkel. "We willen geen risico’s nemen", zei Zidane op de persconferentie. "Ik hoop dat hij niet te veel pijn heeft zodat we hem voor het einde van het seizoen weer aan het werk kunnen zien. Ik hoop dat hij snel herstelt."

Zidane zit vooral in met Hazard. "Dat een speler zijn job niet kan doen op het veld – zeker tijdens zijn eerste jaar bij een ploeg – is erg", vat La Dernière Heure samen. "Hij wil het team helpen en als hij dat niet kan, is hij niet gelukkig."

Over een ding zal Hazard wellicht wel gelukkig zijn. Real Madrid is namelijk op titelkoers nadat Barcelona enkele punten te grabbel gooide. De Koninklijke staat met nog vijf wedstrijden te gaan vier punten voor op Barça.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws