Scorende Trossard houdt Brighton (waarschijnlijk) in de Premier League

04-07-2020 15:31
2

Degradatie uit de Premier League is voor Norwich City weer een stapje dichterbij gekomen. De hekkensluiter uit Engeland verloor thuis met 0-1 van Brighton & Hove Albion, dat juist dichtbij handhaving is. Leandro Trossard was bij de bezoekers de held van dienst.

Norwich City-Brighton & Hove Albion 0-1
Doelman Tim Krul moest na 25 minuten vissen: Aaron Mooy trok voor, Leandro Trossard kroop naar de eerste paal en tikte de 0-1 binnen. Het bleek uiteindelijk het beslissende moment in de ontmoeting op Carrow Road: invaller Adam Idah was in de blessuretijd nog dichtbij de gelijkmaker, maar trof de paal.

The Canaries blijven stijf onderaan staan met 21 punten uit 33 wedstrijden: de achterstand op het veilige Watford bedraagt zeven punten, met nog vijf wedstrijden te gaan. Trossard en de zijnen kunnen het seizoen rustig uitspelen: zij staan op 36 punten, negen punten los van de degradatiezone.