'CFG stalt Uruguayaanse winger jaartje bij Lommel'

'CFG stalt Uruguayaanse winger jaartje bij Lommel'

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 12:14za 04-07-2020 om 12:14

De voorbije jaren kende Lommel enkele ups, maar ook veel downs. Nu lijkt Lommel dé ploeg in wording te worden. In Limburg hebben ze alvast een nieuw pareltje op het oog, Juan Bautista 'Tuta' Cejas.

Sinds Lommel deel uitmaakt van de City Football Group (CFG) is er veel meer mogelijk aan de Gestelsedijk. Cejas verscheen ook zo op de radar. Het Belang van Limburg meldt dat Lommel Cejar één jaar wil huren van Montevideo City Torque.

Montevideo City Torque maakt net zoals Lommel deel uit van de City Football Group. Cejas is een 22-jarige rechtsbuiten. In Uruguay zijn ze momenteel zijn papieren in orde aan het maken. Daarna reist hij af naar België om aan te sluiten bij Lommel.

De voorbije dagen is Lommel erg actief geweest op de transfermarkt. Zo haalden de Limburgers Stijn Wuytens terug te halen naar ons land en kan het volgend seizoen een beroep doen op het Bulgaarse toptalent Filip Krastev.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws