Frutos praat weer met Biglia: “Dat betekent niet dat hij naar Anderlecht komt

Frutos praat weer met Biglia: “Dat betekent niet dat hij naar Anderlecht komt"

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 11:13za 04-07-2020 om 11:13

Lucas Biglia is einde contract bij AC Milan en wordt in verband gebracht met RSC Anderlecht. Tegenover Het Nieuwsblad laat Nicolas Frutos zich uit over de landgenoot en de verwaterde relatie tussen het duo.

Biglia interpreteerde een opmerking van Frutos negatief en beiden praatten niet meer met elkaar. Die relatie is volgens Frutos weer hersteld. “We hebben het uitgepraat. Beiden zaten we toen te veel in ons eigen wereldje, maar ik heb nu weer contact met Lucas, zoals ik dat ook heb met Pareja en Suarez.”

Biglia heeft echter veel opties. “Dat betekent niet dat Biglia naar Anderlecht komt, hè. Hij is wel einde contract bij AC Milan, maar hij kan de clubs uitkiezen. Ook in Argentinië.” Biglia speelde tussen 2006 en 2013 bij Anderlecht en werd meteen publiekslieveling. Vervolgens verkaste hij naar Lazio Roma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws