Breaking news

OFFICIEEL: Anderlecht is tijdelijk verlost van Vranjes

Een van de grote transferdoelwitten van Manchester City moet Vertonghen zijn

"Een van de grote transferdoelwitten van Manchester City moet Vertonghen zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 10:14za 04-07-2020 om 10:14

Laatste update: zaterdag 4 juli 2020 om 10:21za 04-07-2020 om 10:21

Jan Vertonghen is straks transfervrij bij Tottenham Hotspur en Manchester City dreigt twee seizoenen Europees voetbal te moeten missen. BBC-analist Jermaine Jenas ziet een grote opportuniteit voor The Citizens.

Volgens Jenas moet City vol gaan voor de Rode Duivel. "Een van de grote transferdoelwitten moet Jan Vertonghen zijn", citeert Sporza. "Dat is een no-brainer. Vertonghen is een centrale verdediger, is een topper en is bovendien gratis."

Vertonghen is al een tijdje niet zeker van een basisplaats bij Tottenham. "Je mag niet vergeten dat Vertonghen bij Tottenham al enkele seizoenen wisselt tussen de bank en de basis. Hij is niet gelukkig bij de club en dat beïnvloedt zijn mentaliteit op training. Steek hem in het team van Guardiola, dat domineert in balbezit en hij kan een meerwaarde zijn met zijn kwaliteiten."

"Ik schuif Vertonghen ook niet naar voor als vervanger voor Aymeric Laporte, maar wel als een back-up. Als je niet te diep in de buidel wil tasten, dan is Vertonghen de oplossing. Manchester City moet slim zijn”, besluit Jenas.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Jenas hier gelijk?

Ja
70%
Nee
30%
(106 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws