'Ajax vangt weer jackpot, Tagliafico moet 25 miljoen euro opleveren'

'Ajax vangt weer jackpot, Tagliafico moet 25 miljoen euro opleveren'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 21:15vr 03-07-2020 om 21:15

Nicolás Tagliafico heeft een vastgestelde transfersom van 25 miljoen euro in zijn contract staan. De Argentijnse linksback lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij Ajax en zijn zaakwaarnemer zet Tagliafico momenteel in de etalage.

Ajax vreest momenteel een vertrek van zowel Donny van de Beek, André Onana als Tagliafico. Dat de Argentijn de Johan Cruijff Arena zal verlaten is volgens De Telegaaf zo goed als zeker. De krant schrijft dat Tagliafico's zaakwaarnemer Ricardo Schlieper met een gelimiteerde transfersom van 25 miljoen euro op zak in gesprek gaat met andere clubs. De linksback is nu zo gewild 'dat een vertrek niet valt tegen te houden'.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, gaf al aan dat Ajax wil meedenken omdat Tagliafico op een leeftijd zit waarbij hem een transfer gegund moet worden. Volgens De Telegraaf zal Overmars niet zomaar meewerken als clubs zich melden voor Onana en Van de Beek. De juiste prijs moet worden betaald, dat staat 'buiten kijf'. De hoop is dan ook dat de doelman uit Kameroen en de middenvelder uit Nijkerkerveen nog een seizoen in Amsterdam blijven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws