Na Robben sluit ook Sneijder comeback niet uit: 'Goed over nadenken'

Na Robben sluit ook Sneijder comeback niet uit: 'Goed over nadenken'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 21:00vr 03-07-2020 om 21:00

Wesley Sneijder sluit niet uit dat hij komend seizoen zijn rentree zal maken op de Nederlandse velden. Fans van FC Utrecht verrasten de recordinternational en vroegen hem nog één jaar voor de Domstedelingen te komen spelen.

Een groep Utrecht-supporters verraste Sneijder op een avond van zijn amateurclub in Ondiep. Sneijder heeft gezegd er serieus over na te zullen denken. "Ik was er wel door geraakt en dat heeft me getriggerd, maar er komt natuurlijk wel meer bij kijken dan alleen dat", zegt Sneijder in de GYGS Podcast. "Het is niet zo dat ik even de knop omzet, ga trainen en weer kan voetballen. Maar het is een fantastische actie van de supporters en ik zeg altijd dat je nooit weet hoe de toekomst zal gaan."

Op dit moment is de gewezen middenvelder naar eigen zeggen niet fit. "Dat is ook logisch als je anderhalf jaar niets gedaan hebt", vertelt Sneijder. "Maar ik weet ook dat als ik die knop omzet, dat ik binnen drie maanden fit kan zijn. Ik moet het nu even laten bezinken en we zien het verder wel. Theoretisch is het mogelijk, maar dit is geen beslissing die je in 24 uur even maakt. Ik doe nu ook andere dingen en dat zou dan ook weer veranderd moeten worden. Daar moet ik goed over nadenken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws