Negentig procent van wat ik heb gelezen over De Bruyne is zever

"Negentig procent van wat ik heb gelezen over De Bruyne is zever"

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 17:30vr 03-07-2020 om 17:30

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 17:31vr 03-07-2020 om 17:31

Kevin De Bruyne is schitterend bezig bij Manchester City, maar speelt hij daar volgend seizoen nog? Makelaar Patrick De Koster reageert alvast op de transfergeruchten. "90 procent van wat ik lees is zever", vertelt hij bij Sporza

"Momenteel is hij daar totaal niet mee bezig", geeft De Koster aan. "Hij heeft nog een contract voor drie jaar bij een ploeg die tot de wereldtop behoort. In een club en een stad waar Kevin zich goed en gewaardeerd voelt. Er zullen veel mensen zijn die dit heel wollig vinden, maar hij is niet met een transfer bezig."

Uiteraard zijn er wel heel wat grote clubs die hem volgen. "Informele interesse voor een goeie speler is er altijd in de voetbalwereld. Of dit nu KDB of Lionel Messi of Cristiano Ronaldo of Griezmann is. "

Komende zomer komt de geruchtenmolen ongetwijfeld weer op gang. "Als alles zou kloppen wat ik in de kranten soms lees, dan heb ik een horloge nodig met 48 uren en zou ik tegelijkertijd overal ter wereld moeten zijn. Ik kan hier in eer en geweten verklaren en zelfs zweren op het hoofd van mijn kinderen dat alles wat ik lees voor 90% zever is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is De Bruyne de allerbeste voetballer uit de Premier League?

(518 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws