'Genk wil aanwinst Muñoz in België krijgen, samen met Tourwinnaar Bernal'

'Genk wil aanwinst Muñoz in België krijgen, samen met Tourwinnaar Bernal'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 14:15vr 03-07-2020 om 14:15

Enkele weken pakte KRC Genk uit met de komst van Daniel Muñoz, de Colombiaan zit echter nog steeds vast in zijn thuisland. Genk heeft nu een creatieve oplossing bedacht om de verdediger in ons land te krijgen.

De transfer van Muñoz is al enkele weken in kannen en kruiken, toch heeft de technische staf de Colombiaan nog niet op het oefenveld mogen verwelkomen. Spelbreker is de coronacrisis, de Belgische regering laat met het oog op de gezondheid nog geen Colombianen toe in ons land.

Maar zelfs al zou er toestemming komen, dan wordt het nog steeds een hele uitdaging om Muñoz tot in Genk te krijgen, commerciële lijnvluchten zijn er namelijk ook niet op dit moment. Genk zou dus een privévlucht moeten inleggen. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de club daar nu echter een oplossing voor bedacht.

Op 19 juli vliegen enkele Colombiaanse wielrenners, waaronder tourwinnaar Egan Bernal, naar Madrid om zich voor te bereiden op de Tour de France. In Genk hopen ze Muñoz op die vlucht te krijgen, zodat hun aanwinst toch nog een deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan meemaken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws