Leko rekent op mij, ik ga mijn best doen om hem blij te maken

"Leko rekent op mij, ik ga mijn best doen om hem blij te maken"

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 11:15vr 03-07-2020 om 11:15

Antwerp heeft Ivan Leko aangetrokken als coach, en dus komt ook Lior Refaelov hem weer tegen. Leko zette hem uit de ploeg bij Club Brugge, maar dat is Refaelov inmiddels vergeten. 

"De dag dat Ivan hier tekende, spraken we met elkaar", geeft Refaelov aan bij Het Laatste Nieuws. "Alles wat niet werkte in Brugge, ligt achter ons. We forget about the past. Er komt niks goeds van naar het verleden te kijken, zeker in voetbal. Dit is een nieuwe start. Een leeg blad."

"Ivan rekent op mij en ik zal mijn best doen om hem blij te maken. We willen allebei tonen dat we het samen kunnen. Luciano (D'Onofrio, red.) is ervan overtuigd dat Ivan Antwerp naar het next level zal brengen, de voorzitter ook. Alleen als wij, de spelers, meegaan in zijn beleving en echt ook zélf geloven in zijn
manier van werken, zal dat lukken."

Aan de kwaliteiten van Leko twijfelt Refaelov zeker niet. "Ivan werd kampioen en tweede met Club: hij heeft bewezen dat het werkt. Hij en ik zijn hier met hetzelfde doel. Winnen, winnen, winnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Antwerp titelkandidaat onder Leko?

(1361 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws