'Antwerp mag hopen op een nieuw contract voor uitblinker Buta'

'Antwerp mag hopen op een nieuw contract voor uitblinker Buta'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 10:30vr 03-07-2020 om 10:30

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 15:48vr 03-07-2020 om 15:48

Aurelio Buta was afgelopen seizoen één van de uitblinkers bij Antwerp. De sneltrein geniet interesse uit het buitenland, maar zegt geen nee tegen een nieuw contract. Dat weet Het Nieuwsblad. 

Buta heeft momenteel nog maar een contract voor één seizoen, waardoor Antwerp in een zwakke positie staat bij onderhandelingen. Verschillende clubs uit de Premier League en de Serie A kennen de naam van Buta al.

Toch mag Antwerp hopen op een verlenging. Buta is bereid om bij te tekenen als er niets concreets uit de bus komt. Antwerp moet dan wel nog onderhandelen met Benfica, dat nog twintig procent van zijn transferrechten in handen heeft.

Ivan Leko speelde in de eerste oefenmatch tegen Brasschaat (6-0) met Buta op de rechterkant in een 3-5-2. Buta, die is opgeleid als rechtsbuiten, speelde naar verluidt een indrukwekkende match op die positie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws