Spaans gerucht: 'Messi heeft het gehad en wil transfervrij weg bij Barcelona'

Spaans gerucht: 'Messi heeft het gehad en wil transfervrij weg bij Barcelona'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 09:10vr 03-07-2020 om 09:10

Cadena SER heeft de tongen in Spanje losgemaakt met een bericht over Lionel Messi. De superster van FC Barcelona loopt medio 2021 uit zijn contract en zou tegen die tijd transfervrij uit Catalonië willen vertrekken.

De gesprekken over contractverlenging waren al ingezet, maar zullen geen vervolg krijgen, klinkt het. Messi lijkt niet te spreken over de huidige ontwikkelingen bij FC Barcelona: in januari nam hij – tegen zijn gewoonte in – al openlijk stelling tegen bestuurder en oud-ploeggenoot Éric Abidal, die zich kritisch uitliet over enkele selectiespelers.

Later was hij betrokken bij de zeer moeizaam verlopen gesprekken over salarisreductie, die uitlekten en breed werden uitgemeten in de Spaanse pers: dit tot ongenoegen van Messi, die hierdoor de zondebok. De zesvoudig Ballon d'Or-winnaar zou bovendien niet te spreken zijn over de kwaliteit van de spelersgroep: Barça loopt dit seizoen het risico om voor het eerst sinds 2007/2008 geen enkele prijs te pakken. Barcelona hoopt zijn 33-jarige boegbeeld ook ná 2021 te behouden, maar lijkt dan flink werk te moeten maken van de contractbesprekingen.

Te midden van alle sportieve rampspoed bereikte Messi recentelijk een fraaie mijlpaal: zijn panenka tegen Atlético Madrid betekende doelpunt nummer 700 in zijn carrière.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws