Zelfs Antwerp-ploegmaats geven Lamkel Zé op: Het is hard om te zeggen

Zelfs Antwerp-ploegmaats geven Lamkel Zé op: "Het is hard om te zeggen"

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 08:15vr 03-07-2020 om 08:15

Didier Lamkel Zé (24) is niet mee op stage met Royal Antwerp FC. Het woelwater uit Kameroen gooide meteen zijn eigen ruiten in, wat bij Ivan Leko niet meteen verstandig lijkt. Ook zijn ploegmaats geven Lamkel Zé stilaan op. Zo vertelt Lior Refaelov in Het Laatste Nieuws.

Zo is er bij Antwerp geen plaats meer voor fratsen en individualisme. "Ivan Leko is iemand die heel strikt is met discipline. En da's één van de redenen waarom Lamkel Zé hier niet is. Die jongen is voetballend bij de besten in België, maar hélpt hij het team of niet? Mensen denken dat als hij twee, drie trucjes doet, hij een grote speler is, maar zo werkt het niet."

De ervaren spelers bij Antwerp probeerden Lamkel Zé tevergeefs op het juiste pad te krijgen. "Ik heb echt héél vaak met hem gepraat, hem proberen te helpen, in de juiste richting te duwen. Want hij kan iets moois bereiken in zijn carrière. Maar niet met dit gedrag. (denkt na) Ik heb hem opgegeven ondertussen. Het is hard om te zeggen en het spijt me, maar 't is zo."

"Ik heb enorm m'n best gedaan. Faris ook, Mbokani ook. Geprobeerd, geprobeerd, geprobeerd. Maar de regels zijn er voor iedereen. Zeker onder Ivan. En dat is goed. Er zijn weinig regels, maar ze zijn duidelijk. En kijk: de sfeer was nog nooit zo goed, vind je niet?", besluit Refaelov.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Lamkel Zé nog een toekomst bij Antwerp?

(1048 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws