De Condé na voorstelling Dessers: Deze transfer onderstreept onze ambities

De Condé na voorstelling Dessers: "Deze transfer onderstreept onze ambities"

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 21:47do 02-07-2020 om 21:47

KRC Genk heeft zijn droomtransfer kunnen afronden. Cyriel Dessers maakt de overstap van de Nederlandse eersteklasser Heracles Almelo. Sportief directeur Dimitri De Condé is gelukkig dat de transfer eindelijk in kannen en kruiken is.

"We zijn heel blij dat Cyriel bij ons is", vertelde De Condé aan Het Laatste Nieuws. "Het is een transfer die onze ambities onderstreept. We hebben vorig seizoen veel pech gehad, ook met de timing van de coronapandemie. We zaten in een positieve tendens, maar ons doel hebben we niet kunnen en mogen waarmaken."

"Maar we zitten niet stil en ik ben heel trots dat we de topschutter uit Nederland naar hier kunnen halen. Ik ken Cyriel al lang, hij maakte onze beloften ooit dood. Ik ben hem daarna blijven volgen en hij heeft zich goed ontwikkeld. Cyriel voelde zelf ook dat hij een stap moest zetten en we denken dat de timing perfect zit", besloot De Condé.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws