Charleroi gaat trouwe luitenant verliezen: We gaan hem niets in de weg leggen

Charleroi gaat trouwe luitenant verliezen: "We gaan hem niets in de weg leggen"

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 21:12do 02-07-2020 om 21:12

Sporting Charleroi zal het volgend seizoen moeten stellen zonder Stergos Marinos. De Griekse verdediger is al sinds 2013 aan de slag bij de Zebra's, maar keert waarschijnlijk terug naar zijn thuisland.

Charleroi plukte Marinos weg bij Panathinaikos. Hij was jarenlang een betrouwbare rechtsachter, maar verloor afgelopen seizoen zijn plaat saan Maxime Busi. Volgens Mehdi Bayat, voorzitter van Charleroi, zal Marinos waarschijnlijk vertrekken. “Als rechtsachter werd Stergos voorbijgestoken door Busi", vertelde Bayat aan Het Laatste Nieuws.

"Hij is bij ons sinds 2013 en heeft al die tijd uitstekende diensten bewezen. Zijn contract loopt nog tot juni van volgend jaar. Stergos is 32 en ik heb de indruk dat hij om familiale redenen naar Griekenland wil terugkeren. Als dat zo is, dan gaan we hem niets in de weg leggen en een plaatsvervanger zoeken als concurrent voor Busi op rechtsback", besloot Bayat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws