Nurio verkoos Gent boven Premier League: Had zo'n aanbieding niet verwacht

Nurio verkoos Gent boven Premier League: "Had zo'n aanbieding niet verwacht"

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 19:45do 02-07-2020 om 19:45

KAA Gent heeft zes miljoen euro betaald om Nurio Fortuna weg te halen bij Sporting Charleroi. De Angolees was de voorbije seizoenen één van de beste linksachters in onze competitie. Hij kon naar de Premier League, maar verkoos met Gent een Belgische topclub.

Dat verklaarde Mehdi Bayat tijdens een interview met Het Laatste Nieuws. "Mocht hij de wens hebben uitgedrukt te blijven, dan zou ik niet zijn ingegaan op het voorstel van Gent, hoe verleidelijk het bod ook was", vertelde de voorzitter van Charleroi.

"Na drie jaar Charleroi wou Nurio echter een stap hogerop zetten, de vooruitgang die hij heeft gemaakt verzilveren. De fans nemen het mij kwalijk dat ik hem liet vertrekken naar een rechtstreekse concurrent. Ze hebben volkomen gelijk."

"Ik zou ook liever gewild hebben dat hij naar het buitenland vertrok en ik beken eerlijk dat ik zo een aanbieding uit Belgische hoek niet verwachtte. Er was ook interesse van Watford, maar die riskeren uit de Premier League te tuimelen", besloot Bayat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws