OFFICIEEL: Hakimi neemt afscheid van Real Madrid voor avontuur bij Inter

OFFICIEEL: Hakimi neemt afscheid van Real Madrid voor avontuur bij Inter

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 16:27do 02-07-2020 om 16:27

Laatste update: donderdag 2 juli 2020 om 16:29do 02-07-2020 om 16:29

Achraf Hakimi keert definitief niet meer terug bij Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft met Internazionale een akkoord bereikt over de transfer van de 21-jarige vleugelverdediger, zo maken de clubs donderdag bekend.

De overstap van Hakimi hing al in de lucht. Hij meldde zich dinsdag in Milaan voor de medische keuring. Naar verluidt ontvangt Real Madrid veertig miljoen euro. 

Hakimi maakte in het seizoen 2017/2018 zijn debuut in het Estadio Santiago Bernabéu, toen Dani Carvajal geblesseerd was. De Spaanse international stond echter een definitieve doorbraak in de weg, waardoor de Koninklijke hem de afgelopen twee seizoenen verhuurde aan Borussia Dortmund. Bij de Duitse club maakte Hakimi indruk als veel opkomende rechtsback.

Toch ziet Real Madrid door de aanwezigheid van Carvajal en in mindere mate Álvaro Odriozola weinig perspectief voor de Marokkaans international. De Spaanse topclub stemde daarom in met het bod van Inter, dat mogelijk ook nog vijf miljoen aan bonussen moet betalen. Hakimi tekent een contract tot medio 2025.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws