Dessers na transfer naar Genk: 'Een stap naar mijn droomclub'

Dessers na transfer naar Genk: 'Een stap naar mijn droomclub'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 20:23wo 01-07-2020 om 20:23

Cyriel Dessers keert terug naar ons land. Na vier jaar Nederland gaat hij aan de slag bij KRC Genk, zijn droomclub. De mede-topschutter van de Eredivisie kan niet wachten om het shirt van Genk aan te trekken.

"Ik kan nu de stap maken naar mijn droomclub. Waar ik als kleine jongen al supporter van was", geeft hij aan op de webstek van Heracles. Dat hij die transfer kon maken, komt volgens Dessers deels dankzij zijn collega's bij Heracles. "Ik heb dit niet alleen gedaan. We hebben dit samen gedaan", klinkt het.

"Ik heb afgelopen jaar ontzettend veel geleerd. Ik heb hard gewerkt samen met de staf. Ik heb samen met Frank Wormuth veel beelden bekeken, hij zag mij echt als een project. Om dan nu te zien dat dit de uitkomst is maakt me trots", aldus de aanvaller.

Hij houdt enkel maar goede gevoelens over aan zijn periode bij Heracles. "Ik wil jullie op het hart drukken dat Heracles Almelo echt een mooie club is. Ik hoop dat jullie dat beseffen", voegt Dessers er nog aan toe. "Ik ben hier altijd graag geweest. Ook al was het maar een jaar. Het was kort maar krachtig, maar deze transfer staat symbool voor hoe Heracles Almelo werkt. Jonge spelers een platform geven en daar vervolgens hard mee werken, zodat ze uiteindelijk de stap kunnen maken die ik nu kan maken", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws