Geslaagde eerste test voor Leko: Antwerp wint oefenduel makkelijk van Brasschaat

01-07-2020 19:15 Laatste update: 21:37
12

Ivan Leko is geslaagd in zijn eerste test als trainer van Antwerp. Het duel tegen tweedeprovincialer Brasschaat werd makkelijk gewonnen. De eindstand werd 6-0.

Antwerp is momenteel op oefenkamp in Duitsland en ontving de buren van Brasschaat. In de eerste helft ging Antwerp al bijzonder vlot over de bezoekers. Na amper drie minuten wist Lior Refaelov de score te openen. Alexis De Sart verdubbelde die score na tien minuten voetballen.

Ook Dieumerci Mbokani toonde zich door net halfweg de eerste helft de 3-0 te maken. Nog voor rust werd het 4-0 na een strafschop van Refaelov. Brasschaat bood na rust aardig wat weerwerk, maar kreeg uiteindelijk nog een doelpunt om de oren. Seck en Coopman zorgden voor de 6-0 eindstand.

Antwerp:
Eerste helft: Matijas, Ava Dongo, Batubinsika, De Laet, Buta, De Sart, Hongla, Lausberg, Refaelov, Miyoshi, Mbokani.
Tweede helft: Butez, Seck, Boya, Pius, Quirynen (80′ Niangadou), L. Verstraete, B. Verstraete, Nsimba (80′ Diaby), Mendy, Coopman, Bolingi.