Antwerp-kapitein Haroun (34) laat zich uit over het einde van zijn carrière

Antwerp-kapitein Haroun (34) laat zich uit over het einde van zijn carrière

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 21:06wo 01-07-2020 om 21:06

Ouderdomsdeken Faris Haroun begint op 34-jarige leeftijd aan een nieuw seizoen bij Antwerp. Mogelijk ook één van zijn laatste seizoenen als profvoetballer. De middenvelder heeft ook een duidelijk plan voor ogen.

Haroun komt al sinds 2017 uit voor Antwerp en heeft het duidelijk naar zijn zin bij de club. De middenvelder leek onlangs nog op weg naar KAA Gent, maar verlengde zijn contract toch nog bij de club. Hij is nu tot medio 2021 verbonden bij de club.

"Ik wil alleszins niet weer zo’n heisa als vorig jaar", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik voel me hier gewaardeerd en kan nergens beter zijn dan hier nu. Mijn ambitie is om hier mijn carrière beëindigen en later in de structuur van de club te komen", is Haroun duidelijk over zijn toekomstplannen.

Haroun wordt in september 35 jaar, maar oud voelt hij zich niet. "Dat leeftijdsverschil zie ik enkel op de identiteitskaart. Op de testen was ik de beste van de ploeg. Qua Vo2max en zo", geeft hij aan.

"Ik had bijna 61. Ik sta in de top 3 van meeste km’s op training. Ik voel me fysiek zo goed, voel geen enkele vermoeidheid. Dit waren mijn beste testen ooit bij Antwerp. Ik sta niet stil bij m’n leeftijd, alleen als we erover praten", aldus Haroun.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws