Zidane blijft kalm onder situatie Hazard: “Ik twijfel niet aan hem

Zidane blijft kalm onder situatie Hazard: “Ik twijfel niet aan hem"

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 15:15wo 01-07-2020 om 15:15

Laatste update: woensdag 1 juli 2020 om 15:19wo 01-07-2020 om 15:19

Eden Hazard is de laatste twee wedstrijden bij Real Madrid op de achtergrond verdwenen. De Koninklijke heeft wel de koppositie van FC Barcelona overgenomen en is nu titelfavoriet. Coach Zinedine Zidane blijft echter rustig.

“We hebben echt nog niets gewonnen”, liet Zidane op een persconferentie weten. “Het is mijn taak dat te zeggen en het is de realiteit. Zolang het seizoen nog niet voorbij is en je nog niet mathematisch kampioen bent, moet je zwijgen. De spelers weten dat ook.”

Zidane tempert de verwachtingen. “Ik heb zo’n situaties meegemaakt als speler en als coach. Het is niet omdat we enkele goede resultaten na elkaar hebben neergezet dat de buit binnen is. Ons vertrouwen is groot, maar zeker niet te groot.”

“We moeten alle wedstrijden blijven winnen. We tellen op dit moment slechts één puntje meer dan Barcelona. Dat wil niets zeggen. We zijn op de goede weg, maar je moet telkens weer goede prestaties blijven neerzetten”, citeert Het Nieuwsblad.

Hazard
Hazard incasseert veel schoppen en Real Madrid vreest een nieuwe blessure. “We moeten rustig blijven”, zei Zidane. “Hij is een hele tijd out geweest en we moeten hem daarom nu rustig brengen. Ik twijfel er niet aan dat Eden heel snel opnieuw heel goed zal zijn.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws