Lawrence (Anderlecht) neemt met spijt in het hart afscheid: 'Meer dan voetbalclub'

Lawrence (Anderlecht) neemt met spijt in het hart afscheid: 'Meer dan voetbalclub'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 12:48wo 01-07-2020 om 12:48

James Lawrence is een van de vele spelers die RSC Anderlecht het afgelopen seizoen verhuurde. De centrale verdediger kwam de laatste maanden uit voor FC St. Pauli, die ploeg verlaat hij nu met spijt in het hart.

In de Duitse Tweede Klasse kwam Lawrence in de competitie vijftien keer uit voor FC St. Pauli. Dat hadden meer duels geweest kunnen zijn, maar onder meer knieproblemen dachten daar anders over.

Ondanks het blessureleed voelde Lawrence zich wel goed in zijn fel in Duitsland. Op Instagram laat hij een bericht achter voor de mensen van FC St. Pauli. 'Bedankt om mij dit seizoen te verwelkomen met open armen. Jullie gaven mij de kans om te spelen voor deze geweldige club. Ik wil iedereen bedanken voor de steun. Jullie toonden mij dat jullie meer dan een voetbalclub zijn,' schrijft Lawrence.

Lawrence moet zich nu terug melden in Neerpede. Toch lijkt de kans klein dat de man uit Wales aankomend seizoen een nieuwe kans krijgt bij Anderlecht. In Brussel loopt zijn contract nog tot medio 2021.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws