Nieuwe sponsor voor STVV, Kanaries gaan wat meer op Club Brugge lijken

Nieuwe sponsor voor STVV, Kanaries gaan wat meer op Club Brugge lijken

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 10:00wo 01-07-2020 om 10:00

STVV heeft een nieuwe kledingsponsor. De Kanaries zullen vanaf het seizoen 2020 - 2021 in een uitrusting van Macron rondlopen. In ons land speelt onder meer ook al Club Brugge in kledij van het sportmerk. 

"Via deze overeenkomst met STVV versterken we onze aanwezigheid op de Belgische markt", stelt Gianluca Pavanello, CEO van Macron, op de website van STVV. "Deze club kent een mooie geschiedenis. Wij vertellen hun verhaal met een collectie exclusieve en unieke shirts die het cluberfgoed en de toewijding van hun fans volledig vertegenwoordigen."

"Comfort en flexibiliteit. Dat zijn de kernwoorden voor het partnership met Macron", aldus Takayuki Tateishi, CEO van STVV. "Met de kwaliteit van deze kledij kunnen onze spelers opperbest presteren. De flexibiliteit staat voor het internationale karakter van onze club. Macron is de partner die STVV nodig heeft om verder te groeien. We maken een stap voorwaarts met Macron aan onze zijde."

De fans van STVV moeten nog wachten tot 9 juli alvorens de nieuwe kledij van Macron aan het grote publiek wordt voorgesteld. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws