Lazio blijft in titelstrijd na comeback, Juventus is weer aan zet

30-06-2020 21:36
2

SS Lazio blijft bij in de strijd om de Italiaanse landstitel. Door een nipte 1-2 zege op Torino is de achterstand op Juventus één punt. De Oude Dame heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. De club treft later op dinsdag Genoa.

Lazio moest afgelopen weekend in de derby tegen AS Roma al een achterstand goedmaken en kreeg tegen Torino opnieuw snel een tegentreffer om de oren. Na vier minuten wees scheidsrechter Davide Massa al naar de stip vanwege hands van Ciro Immobile. Andrea Belotti schoot de bal vanaf de stip binnen.

Lazio, met Adam Marusic en Silvio Proto op de bank, rechtte de rug en maakte het Torino moeilijk, maar de gelijkmaker bleef uit. Torino-doelman Salvatore Sirigu werd vroeg in de tweede helft alsnog gepasseerd door Immobile, die bediend werd door Luis Alberto. In de slotfase maakte Marco Parolo het winnende doelpunt voor Lazio.

Nummer drie Internazionale staat op 61 punten en lijkt uitgeschakeld in de titelrace.