Zeg niet langer Club Academy bij Club Brugge, maar wel Club NXT

Zeg niet langer Club Academy bij Club Brugge, maar wel Club NXT

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 21:24di 30-06-2020 om 21:24

Laatste update: woensdag 1 juli 2020 om 18:31wo 01-07-2020 om 18:31

Club Brugge investeert steeds meer in de jeugdopleiding en probeert in de toekomst flink wat talenten te laten doorbreken. Het probeert ook te innoveren in ons land en doet dat nu ook met de jeugdacademie.

De voorbije jaren stond de academie van Club Brugge bekend als de 'Club Academy'. Daar is nu verandering in gekomen. Nadat de damesploeg een opfrissing kreeg en omgedoopt werd tot Club YLA kreeg nu ook de Club Academy een naamsverandering.

Voortaan zal men bij Club Brugge niet langer spreken over de Academy, maar wel Club NXT. Naast de naamsverandering kreeg Club NXT ook meteen een nieuw logo. 

Update: Via de officiële kanalen heeft Club Brugge Club NXT nu ook voorgesteld. 'Na de transformatie van de Club Brugge Vrouwen naar Club YLA neemt Club ook zijn Academy onder handen. De Academy krijgt een totale make-over en wordt vanaf nu Club NXT', schrijft Blauw-Zwart.

'Een nieuwe naam en een eigentijdse branding die van Club NXT een echt lifestyle-merk maakt. NXT wordt de symbiose tussen een topsportomgeving waar prestaties voorop staan met een lifestyle jongerencultuur waar onze jeugdspelers zichzelf kunnen zijn én waar ook andere jongeren zich mee kunnen identificeren', aldus Club Brugge.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws